کرخت شدن ساق پا؟

باسلام.
بنده حدود دو سال پیش درد خفیفی در سمت چپ کمرم ایجاد شد و به ندرت از کمر خارج شد و با شدت زیاد منتقل شد به پای چپ به صورتی که احساس سوزن سوزن شدن شدیدی در پای چپ به وجود آمد که توان راه رفتن نداشتم. مراجعه کردم به متخصص ارتوپدی که پس از گرفتن عکس و ام آر آی از پا، مشکل خاصی رویت نشد. سپس من رو فرستادند برای تست عصب پا که در اون تست هم موردی تشخیص داده نشد. در نهایت متخصص ارتوپدی مشکوک شدند به ابتلا به ام اس و من رو ارجاع دادند به متخصص مغز و اعصاب.
متخصص مغز و اعصاب ام آرآی از سر گرفتند و در نتیجه تشخیص ایشان و متخصص رادیولوژی مبنی بر ابتلا به ام اس منفی بود.
در حال حاضر و بعد از گذشت دو سال همچنان احساس کرختی در پای چپ دارم. ضمن اینکه چند روزی هست که احساس کرختی به صورت خیلی خفیف در ساق پای راست هم مشهود است.
لذا از حضرتعالی خواهشمند است نسبت به نحوه ی درمان بنده رو راهنمایی کنید.

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ام اس - متخصص مغز و اعصاب در تهران