کم نور شدن چشمانم چکم شدن وزنم وبی حوصله گی شدید دل آشوباآشفتکی؟

من بعد از اینکه به عواملی از شوهرم دور شدم وزنم بسیار کم شده موهام میریزه چشمانم کم سوتر شده.حوصله هیچ بحث را ندارم اگر خسته تو کار بشم پشتم سراسر نخاع یخ میکنه عرق سرد زیاد میکنم .سرم سنگینه دستانم بعضی وقتها قلف میشه حوصله توضیح چیزی را ندارم. اکر خیلی دنبال کیر کنم در کار وهنری یک دفعه کار رها میکنم حوصلم سر میره بیزار نمازم درد میگیره فشار میاد تو مغزم

بازدید : 95 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ام اس در تهران