زود جوشی و خود زنی؟

سلام .من مدتی زود عصبانی میشم و به صدای جیغ و داد بچه ها حساس شدم و برای اینکه به آنها آسیبی نرسونم خود زنی میکنم .لطفا راهنمایی فرمایید

1 پـاسـخ

  • با سلام. با توجه به اينکه سوال شما بصورت کلي مطرح شده و در خصوص رفتار که شما مدتي هست انجام ميدين بايد يه سوالهايي از شما پرسيده شود که بشود نتيجه گيري کرد علتش چي هست.بنابراين شما در صورت تمايل به شماره همراهي که در سايت نمايش داده شده تماس بگيرين و در صورت عدم پاسخ پيامک دهيد که در زمان مناسب با شما مشاوره اي صورت گيرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناسي در تهران