۴۰
۸۵
آقــا

موضوع خانوادگی؟

پدر دوتا پسر هستم ک همسرم به تازگی فوت کرده و دوباره زادواج کردم .پسر بزرگم ک 9 سالشه به تازگی خیلی اذیت میکنه .خیلی بد دهن شده و فوش هایی ک مادرش بهم میداد و به من میگه و همش داد و بیداد میکنه و لج میکنه با این ک همسرم هم خیلی هواشو داره و مراقبشه .کاراش روی پسر کوچیکم هم اثر میذاره

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام فرزند شما با دوتا مسئله بزرگ و ناگوار در زندگيش مواجه شده، از دست دادن مادرش و جايگزيني فرد ديگر بعنوان مادر . پس نياز به کمک هست تا بتواند با اين شرايط سازگار شود ، چون ادامه اين مسير به اين ترتيب خشمي هم‌در درون همسر جديدتان ايجاد خواهد کرد و شايد واکنش او نسبت به شما با فرزندانتان تحت شعاع قرار بگيرد لطفا به روانشناس بهرصورت آنلاين يا حضوري مراجعه داشته باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران