۵۴
خانــم

پانیک وضعف شدید دست وپا؟

سلام منمن14 سال پیش دیسفاژی داشتم بعد از یکسال که به پزشکان مختلف مراجعه کردم مشخص شد علت عصبی داره 3سال تحت نظر روانپزشک سیتالوپرام وتری فلوروپرازین مصرف کردم که معالجه شدم بعد 5سال رفلاکس گرفتم که باز با همین داروها وداروی گوارشی تا حدی خوب شدم حدود 40 روز قبل دچار حمله پانیک شدیدی شدم به دکتر امغز واعصاب مراجعه کر دم
سه روز دوتا الپرا زولام نیم وبعداز ان هر شب یکی وروزی یکی سیترالین 50 داده ده روزه مصرف میکنم البته دومین حمله پانیک رو در مطب داشتم که از اولی خفیف تر بوداما از دو سال پیش که گز گز دست پا و ضعف دست وپا در اثر ابتلا به کرونا گرفتم کاملا خوب نشده بود ودر اثر حملات پانیک بیشتر شد ودیگر حتی در منزل
روز ی نیم ساعت به زحمت راه میر وم وداروها هم تا‌کنون تاثیری نداشته واسترس شدیدی دارم که دیگه نتونم بیرون بروم

یا حتی راه بروم

3 پـاسـخ

بازدید : 70 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران