کم کردن میل جنسی؟

با سلام
احتراما
اینجانب جواد عظیمی می باشم که دچار میل جنسی بسیار بالا و زیاد می باشم که در سال 92 به علت شهودت زیاد منجر به سکته قلبی گردیده ام و در اتاق سی سی یو چند روز بستری شدم و به در خواست پزشک قلب تحت نظر روانپزشک قرار گرفته ام یعنی حدود هشت سال می باشد بنده نیاز به یک آمپول دارم که میل جنسی بنده را بصورت باورکردنی کم نمایید در این زمان پزشکان بنده دارو های زیر را تا کنون بصورت دورهی تجویز نموده اند
نام داروها به شرح زیر می باشد
سیپرون ترون استات 50 میلیگرم
ریسپریدن 2 میلیگرم
سدیم سولفات رهاکین 500 میلیگرم
فلوکستین 20 میلیگرم
فینوپدوست 5 میلیگرم
بی پریدین
ایمی پرامین 25 میلیگرم
سرترالین 50 میلیگرم
ترانکوپین 25 میلیگرم
با توجه به داروهای نامبرده آیا (( آمپولی وجود دارد که میل جنسی بنده را بصورت نا باروری کاهش داده و بنده را تا حدودی از مصرف داروهای نامبرده نجات بدهد )) در صورت وجود چنین آمپولی خواهشمندم برای بنده تجویز نمایید بنده فراموش نمودم که بنده مشکل ناباروری داشته و اغیم می باشم

4 پـاسـخ

بازدید : 98 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران