٤٣
٥٥
خانــم

افسردگی اختلال خواب دكتر ذاكری؟

سلام من 4 ساله حدودا لووكس میخورم و سیتالوپرام به خاطر افسردگی و اصطراب یك بچه 5 ساله دارم خودم 43 سالمه   دچار اختلال خواب شدید هستم قبلا بهم زاناكس هم داده بودن اما من بهش اعتیاد پیدا كردم و سعی كردم ارام ارام كنار بگذارم. از اینكه همش دارو بخواهم بهورم خسته شدم اونم حالم واقعا با دارو هم خوب نباشه خیلی و بدتر از همه شبها همش تو ذهنم با خودم حرف میزنم و افكارم نمیذاره بخوابم و با یك دستشویی رفتن خواب از سرم میپره و دیگه خواب نمیرم
میشه لطفا راهنمایی كنین كه حضورا بیام پیشتون یا با تلفن میتوتم صحبت كنم؟ و واقعا چه باید بكنم ممنون

5 پـاسـخ

بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران