۴۹
۶۷
خانــم

با سلام من از شب گذشته سرفه های خشک و مکرر دارم (باید این نکته را هم مذکور شوم که فقط سرفه دارم و هیچ علایم دیگری مانند تب ندارم) می خواستم که بدانم دلیل این سرفه های مکرر چیست؟

من امروز صبح هم یک عدد قرص کلد استاپ مصرف کرده ام و با توجه به آن هیچ تغییری در مشکل من بوجود نیاورده است

1 پـاسـخ

  • سلام
    سرفه هاي خشک مي تواند دلاليل زيادي داشته باشد مانند ريفلاکس معدع. فعلا دارو نخوريد اگر تا 48 ساعت ديگر ادامه داشت به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 176 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران