آیا گیاهان دارویی عوارض دارند؟

سلام من یه داروی گیاهی خوردم توی 3 ماه 20 کیلو اضاف کردم تا الانم مشکلی نداشتم عطاری هم میگه این دارو مشکلی نداره هیچ ولی کم خون شدم یکم میترسم مشکلات بدتری داشته باشه و تازه وزنمم میاد پایین اگ نخورم چیکار کنم

1 پـاسـخ

  • سلام: هر دارويي چه گياهي و چه شيميايي چنانچه نابجا و يا بيش از اندازه مصرف شوند ممکن است ايجاد عارضه نمايند. بنابر اين قبل از مصرف حتما با متخصص طب سنتي و يا پزشکاني که با گياهان دارويي آشنايي دارند مشورت نمائيد. سالم باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 316 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران