۱
آقــا

مشاوره خانواده؟

سلام
من 19 سالمه وهمسرم 25 و 1ساله ازدواج کردم و 21 روزه که اومدم خونه پدرم چون ما طبقه بالای پدرشوهرم زندگی میکردیم و ایشون کاملا تحت تاثیر مادرشه و حتی ما وعده های غذایی رو هم باید با خانواده ایشون میخوردیم من تحمل کردم تا درست بشه ولی نشد مادرش کلی تیکه و هر چی دلش میخواست رو به من میگفت شوهرم هم طرف مادرش رو می گرفت الان به من قول داده که خونه رو جدا کرده ولی من میگم بره یه جایی دور تر از اونجا خونه بگیره ولی قبول نمیکنه و میگه دایی هات دخالت میکنن و با اونها رفت وآمد نمیکنیم به نظرتون من چیکار کنم؟ میگه قول میده دیگه مادرش منو اذیت نکنه منم واقعا دوستش دارم و دلم نمیخواد جدابشم ولی منم نمیتونم از خانواده ام بگذرم و باز برم توی اون خونه
ما پیش یه مشاور رفتیم ایشون گفتن که برید همون خونه ولی پدرم نگرانه واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید

2 پـاسـخ

  • درود
    اگر اين مسائل پيش آمده اينقدر اذيت کننده هست که حتي به فکر جدايي افتادين حتما نياز به مشاوره زوج هست.در مشاوره نياز به حضور هر دو نفر هست نه يک نفر.هر دو نفر بايد صحبت کنند و دکتر شما بتواند مسيري مشخص را به هر دو طرف نشان دهد.توقع نداشته باشين با يک جلسه مشاوره معجزه اي پيش بياد.
    اگر‌ميخواهين که نتيجه بگيرين و آرامش داشته باشين بايد وقت بگذاريو و به پزشکتان اعتماد کنيد.
    همکاران بنده ميتوانند شما را راهنمايي کنند. 09195206915

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 169 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران