۱۶
۶۱
خانــم

کسلی در تابستان؟

وقت بخیر، من تقریبا روز سوم چهارم پریودیم هستش و دیشب با اینکه هوا گرم بود ولی هیچ وسیله سرمایشی ای روشن نکردم
و اخر شب بدن درد و بی حالی زیاد و احساس سرمای زیاد گرفتم ولی صبح که پاشدم خوب بودم چون دارو خوردم شبش
اصلا هم میل هیچیو ندارم ب همین دلیل حالت تهوع میگیرم
ناهار هم خوردم بزور
از ظهر به بعد کسلی شدیدی دارم
و همش خوابم میاد
میتونه گرما زدگی باشه یا از پریودی ای چیزیه؟

1 پـاسـخ

  • باسلام ..اگر اين حالتها در اغلب دوره هاي قاعدگي رخ مي دهند و شما در اکثر اوقات هنگام پريود شدن يا حتي سه يا چهار روز بعد دچار اين مشکل مي شويد احتمال زياد ديسمنوره يا قاعدگي دردناک داريد که مربوط به هورمونهاي قاعدگي است ..
    اما اگر فقط يک بار اين مشکل را داشته ايد مي تواند نشانه هاي ابتلا به ويروس خصوصا کوويد 19 يا آنفلوآنزا يا ويروسهاي ديگر باشد .براي حل مشکل و بررسي آن بايد حتما مراجعه کنيد تا ضمن معاينه و اخذ شرح حال بتوان درمان را اگر نياز است شروع کرد .روز خوش

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران