۲۵
۵۰
خانــم

درمان لثه؟

سلام اقای دکتربنده 25 سال دارم،وچن سال قبل ک دندونم درد میکرد مدام بالثم ورمیرفتم و دردش کمتر میشد حالا باهرچیزی ک‌ه دم دستم بود
من تصورم این بودک احتمالا باید دندونم باشه و رفتم درسش کردم منتها بعد درست کردنش دندونم متورم شد بازم رفتم پیش دکترم و گفت ک اصلا مشکلی نیس لثه دندونت سلامته ولی وقتی پیش دکترای دیگه رفتم گفتن کیست و دکتر دیگه گفت توده ما بین دودندونته ک الان اون دندون بشدت درد داره و بخاطر فشاردندون عقلم ک کجه و خراب شده شکسته و پوسیده س ولی من چون هزینش برام سنگینه و همینطور چون لثم مورد داره نتونستم پیش دکتری برم میخوام ببینم اکه لثم مشکل داشته باشه هزینش چقدر میشه واینکه نابین دندون تخت ونیش هست اون کیست یاتوده لطفا بهم جواب بدید

بازدید : 275 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح لثه در تهران