کاهش وزن؟

باسلام.
لطفا یک دارو برای کاهش وزن معرفی کنید زیرا به دلیل مشغله کاری امکان ورزش کردن و پیاده روی ندارم و توانایی آنکه جلوی خودم را بگیرم تا غذا زیاد نخورم ندارم.
10کیلو اضافه وزن دارم
85 کیلو وزن
175 قد

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز
    اولين و ايمن ترين روشي که شما ميتونيد باهاش وزن کم کنيد، رژيم غذايي درست و اصولي هستش و 70% چربيسوزي و کاهش وزن تون، توسط رژيم هستش و اگر با ورزش هم همراه باشه که خيلي عالي تره و سوختو سازتون بيشتر ميشه و بهتر وزن کم ميکنين و در کنارش عضله از دست نميديد.
    در واقع قرص هاي لاغري فقط جنبه تبليغات دارند و اگر داروي گياهي يا دمنوشي باشه، اينها کمک کننده در کنار رژيم هستن و بدون رژيم کاهش وزني نخواهيد داشت.
    لطفا از قرص هاي لاغري، خودسرانه استفاده نکنيد چون امکان وجود مخدر در آنها زياد است و عوارض زيادي دارد.
    براي دريافت مشاوره تخصصي تر با شماره زير تماس بگيريد:

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران