عدم احساس و بی میلی به کار و شغل ؟

سلام
چهار پنج سالی است به جهت مزاحمت و غیب برای زمین زدنم و قطع ارتباطم با مردم بعد از فوت پدرمادرم برای تصرف املاکم واملاک ارث در فشارم گذاشتند که تنها رفیق و همدم پدر ومادر بودم و مرا حال دشمن خود میبینند .
که توقع از انها نداشتم و از عزیزانم بودند .
شغل تولیدی و ارامش و ربابط فامیل از دستم رفته
و گرفتاریها ی زیادی حتا زندان برایم ساخته و پرداخته نمودند و سردها ودرگیریهای زیادی به این جهت میان مان بوجود اورد
ونشتند تند تا زم خوردنم. را نظاره کنند که فقط به لحاظ بیکار شدند نقدینگی ندارم و تونستم بدهی ها وچکها را پرداخت کنم تازگی و

با دارای بودن چندین ده میلیارد سرمایه
حوصله کار ازم گرفته شد دستم به کار نمیرود ووتنبل شدم به مواد رو اوردم بعد از ده سال ترک
و افسرده بی احساس و از یک ادم شاد پر از فکر اقتصادی و معامله های خوب
به ادم بی پول و گوشه گیر خسته و بدداخلاق
و خنده را. فراموش نمودم
همش در تنهای خود گم میشوم
هیچ کسی را دوست ندارم و شکاک شدم .
و مردم نیز دقل و کلاه باز میبینم
و دیگران از من دوری میکنند که احساس میکنم فرزندانم را نیز از دست بدهم
و اعتباری برای مشارکت و ارتباط و معامله و رفاقت در من .کسی نمیبیند
جناب دکتر محترم
ایا افکارم خرابه یا همین صورت است
رفتار مردم با من به شک تردیدم چگونه است
ولی هر فکری در مورد رفتار بقیه. با خودم حدس زدم ولی نه بدی کردم بدهکار بودم
روی حقم بودم وهستم و علت ان نمیدانم .

بعدا متوجه شدم درست بوده و قصد ضربه دارند وقتی به انها خوبی میکنم تازه سو استفاده میکنند و بیشتر میخواهند
به فکر اخازی وقتی میفهمم درگیر و غیبت.برایم با من می افتند
هیچ جبران خوبی نمیکنند به هرکه خوبی نمودم دشمن جانم شد
به هر که خواستم نزدیک شوم دور تر شدم

در خانه احساس پوچی و بی اعتباری میکنم ولی خوانواده ام هیچ منبع درامد و پشبانه غیر از گن ندارند و فرزند دانشجو و داماد دارم و دو فرزند 14 و 8 ساله دارم
املاک زیاد دارم ولی مزاحم معامله من میشوند و نمیگزارند بفروشم و از این مکان برم .
که احساسم سرد و خسته شده از همه انها بی زارم

که کیفیت زندگی فرزندانم خیلی بالا بود و حال به نصف افتاده سخت افسرده ام .
برای این مشکلات و بی کاری من همش از مایه کار چند ساله پیش هزینه زندگی میکنم که گاهی صفر و گاهی دارم ولی فقط کفاف. خورد و خوراک پوساک شده و خودرو خانه و حیلی املاکم طاهر لوکس خود را از دست داده .

راهی برای برگشت به کار و زندگی میخواهم درامدم و سور نشاطم برگردد شابد از پیری باشد 47سال دارم
که زود راهم را گم نمودم
راهنمای بزرگوار رادمیخواهم
تشکر که حوصله کردید

بازدید : 27 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران