زمان سونوگرافی واژینال به خاطر سابقه عمل ای پی؟

با عرض سلام و ادب خدمت خانم دکتر عزیز
حدود یک سال پیش عمل ای پی انجام دادم به خاطر حاملگی خارج از رحم و یک لوله رحم برداشته شد و البته کیست بزرگ هم داشته بودم. 27 اردیبهشت تست خونی حاملگی دادم و مثبت بود با عدد219
زمان زایمان رو می خواستم بدونم و دیگر اینکه دکتر گفته سونو باید بدم 5خرداد.با اعلام این که آخرسلام خوبید؟ به مادر خوش خبری بدید و شما هم دارید دوباره زندایی می شوید ولی دعا کنید مثل قبلی نشده باشه به نرگس و کوچک ها هم نگید به بقیه خواستی بگیدین پریودم28فروردین شروعش بوده
حالا می تونم 3یا 4 روز زودتر یعنی آخر اردیبهشت یادوم سوم خرداد برم سونو؟؟
اشکالی نداره معلوم میشه که مشکلی هست یا نه؟؟؟ در ضمن بلیط هواپیما از قبل گرفته بودیم اشکال نداره برم مسافرت دوم سوم خرداد؟؟؟ ویکی دو ساعت بعد هواپیما با ماشین برسم مقصد؟؟
مرسی ممنون. ببخشید وقت زیادی گرفتم

بازدید : 110 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (آي.وي.اف و لاپاراسکوپي) در تهران