۴۴
۶۴
خانــم

در خصوص فیستول نعل اسبی؟

با سلام و وقت بخیر، ساکن اهوازم، فروردین ماه سال جاری با علایم آنفولانزا و دردهای شدید عضلانی در ناحیه باسن به پایین به پزشک مراجعه کردم، تشخیص آبسه پری آنال بود و به صورت اورژانسی در ناحیه باسن چپ عمل جراحی شدم، پس از یکماه با همان مشکلات در ناحیه پای راست مواجه شدم اما آبسه سرباز کرد و تشخیص جراح عمومی همان آبسه پری آنال بود و به دلیل باز شدن سر آبسه عپل انجام نشد فقط آنتی بیوتیک سفکسیم مصرف کردم تا اواخر تیرماه ک همچنان هر دو پا ترشح عفونت داشت.
در سفر به شیراز با خونریزی محل زخم هر دو پا، به جراح عمومی مراجعه کردم، با انجام کولونسکوپی تشخیص سوراخ بودن روده بزرگ از سه جا و تشکیل فیستول نعل اسبی در ناحیه اطراف مقعد با وسعت زیاد بود.
مجددا عمل جراحی انجام دادم و حدود چهار ماه طول کشید تا کاملا خوب شد
ولی مشکلم اینجاست ک محل عملی ک ابتدای سال انجام دادم هنوز بسته نشده و کماکان ترشح عفونت و گاهی خونریزی دارد. متاسفانه پزشکان اهواز از ویزیت بیماری ک قبلا عمل انجام داده سرباز میزنند و من همچنان گرفتار دفع عفونت هستم.
در ضمن هنوز هم روزانه نیم ساعت در تشت آب و بتادین میشینم، مرتب ضدعفونی و خشک میکنم و گاز استریل روی محل زخم ک بسیار کوچک هست میگذارم و کپسول تاوانکس هر دوازده ساعت میخورم

2 پـاسـخ

بازدید : 494 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي روده بزرگ (کولورکتال) در تهران