۳۱
۶۲
خانــم

فیستول نعل اسبی آنال؟

سلام ‌وعرً ادب.حدود3ماه قبل آبسه آنال را عمل جراحی کردن و پزشک گفتن تا 2ماه خروج چرک وخون طبیعیه و هرچه خارج بشه بهتره.بعد از این مدت حدودا 3ماهه همچنان از محل عمل چرک و خون خارج میشه و حالا ام آر آی انجام شده و تشخیص فیستول نعل اسبی دادن .آیا با لیزر بهبودی کامل و ماندگار بدون عود حاصل می‌شود ؟ چرا که پزشکان جراح سنتی کاملا با لیزر مخالف هستن .ممنون میشم راهنمایی کنید .یک دنیا سپاس و آرزوی خیر

بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) و لاپاروسکوپي پيشرفته در تهران