رفع حس خشم و عصیانیت بعد از رفع افسردگی زایمان؟

سلام. بعد از زایمان دچار افسردگی شدم و با فراهم کردن تفریح و کلاس ورزش و سرکار رفتن افسردگیم رفع شد ولی همچنان تا یذره ناهماهنگی تو کار یا مساله ای پیش میاد یریع پرخاشگر میشم و عصبی میشم و کنترل از دستم خارج میشه و داد و فحش و خودزنی .چکار کنم؟

1 پـاسـخ

  • درود بر شما.در بسياري از موارد افسردگي فقط با ايجاد سرگرمي رفع نخواهد شد و تفريحات و سرگرمي‌ها هرچند بسيار ضروري هستند اما ممکن است روش موثر براي درمان افسردگي شما نباشند.توصيه مي‌کنم بررسي باليني بيشتر انجام شود و از رواندرماني کمک بگيريد. سبز باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران