۴۲
۸۵
آقــا

درباره الکل؟

سلام من 17 ساله ازدواج کردم و صاحب دو فرزندم شوهرم با مصرف الکل مواجه شده و این کار را را هروز تکرار میکند و من وقتی به خانه با آن وضع و حال وارد میشود یهو قاطی میکنم و کنترل خودم را از دست میدم و این کار موجب جرو بحث بین ما میشود میخواستم از تون کمک بگیرم درباره نوع رفتار با شوهرم و چه عاملی باعث شده که هرروز الکل مصرف کنه و چگونه میتونم کمک کنم که این کار را ترک کنه

1 پـاسـخ

  • سلام اول از همه دلايل مصرف رو پيدا كنيد كه با ريشه كن كردنش و كرفتن مشاوره، بتونيد تغيير رو در روابط عاطفي و ترك الكل داشته باشيد.هرفردي ميتونه تغيير كنه،با جر و بحث فقط مشكل حادتر ميشه.بايد سعي كنيد با بيشتر كردن رابطه عاطفي و ارضا كردن نياز او به عشق و محبت، و برقرار كردن روابط جنسي رضايت بخش، به تدريج جانشين مناسبي براي مصرف اين مواد در روح و روان او ايجاد كنيد. به خاطر مصرف سرزنش و يا تحقيرش نكنيد .صبور باشيد و در مواقع مناسب از احساساتتون در اين رابطه حرف بزنيد حتما حتما از مشاور در اين خصوص كمك بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 162 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس و مشاور در تهران