۳۷
۶۵
خانــم

وسواس فکری ؟

سلام وقت بخیر خانم دکتر شرمنده من وسواس فکری به الکل دارم از وقتی کرونا اومده همه جا رو الکل میکشم صبح که پا میشم فک میکنم همه جا کثیفه دستگیره کابینت ها رو میزها همه جا رو الکل میکشم با شوهرم سر الکل خریدن مشکل داریم میگه خجالت میکشم از بس رفتم داروخونه الکل خریدم اینجا شهر کوچیکیه به خدا نمیتونم ترک کنم وسواسی به الکل رو بخدا اگه بدونم تو اینا کرونا نیست الکل نمیکشم من آشنایی زیادی با کرونا ندارم برا همین مصرف الکلم زیاده لطفا راهنماییم کنید خانم دکتر تو اون وسایلها کرونا هست؟؟رو سطح و یا داخل ماشین شخصی ؟؟؟

1 پـاسـخ

  • درود بر شما موردي که شما فرمودين حتما بايد مورد بررسي قرار بگيرد.اين مسئله به خاطر وجود ويروس کرونا در جامعه زياد شده و خيلي از مردم متاسفانه درگير اين موضوع هستند. سطح استرس و و اضطراب بالا رفته که منجر به بروز همچين مواردي ميشود. به راحتي ميتونيد کنترل کنيد چون اين خود شما هستيد که به اين امر فکر ميکنيد.سعي کنيد به خودتون آرامش بدهيد.از بابت دستورالعملها هم وزارت محترم بهداشت کاملا راهنمايي هاي لازم انجام را دادند و رعايت همان دستورنامه ها کفايت ميکند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص باليني ، روان درمانگر و نوروتراپيست در تهران