خوددرمانی برای اختلال وسواس،بعد از گذراندن دوره ی درمان تحت روانشناس و حاصل شدن بهبودی؟

سلام خسته نباشید.
میخواستم بدونم کسی که اخلال وسواس داشته و بعد از اطلاع از این موضوع، یک دوره ی چندین جلسه ای رو تحت نظر یک روانشاس برای درمان گذرونده و بهبودی قابل توجهی براش حاصل شده،خودش میتونه به صورت خوددرمانی درصد بسیار کم باقی مانده ی وسواس رو برطرف کنه؟
در اینکه اختلال وسواس رو نمیشه به صورت خوددرمانی برطرف کرد شکی نیست،اما آیا فردی که بعد از روانشاس درصد بسیار کمی از وسواس هاش باقی مونده هم نمی‌تونه باقی مانده ی مسیر رو به صورت خوددرمانی طی کنه؟ یا میتونه خودش این درصد کم باقی مانده رو برطرف کنه؟ خیلی ممنون.

3 پـاسـخ

بازدید : 92 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران