وجود خلط در گلو و احساس خفگی؟

سلام و عرض ادب
بنده قبلا سوالی با عنوان "مسمویت با متانول" از خدمتتون پرسیده بودم که فرمودید:
(به نظر من نیاز به داروی دیگری ندارید. فشارخونتان را کنترل کنید و به من گزارش دهید.)

الان فشار خونم به حالت عادی برگشته (12-8) ولی یکی دو روزه مشکل جدیدی پیدا کردم، اولاً از دو روز پیش توی گلوم خلط دارم، اوایل شدت زیاد بود حتی شب مجبور می شدم برم تخلیه کنم ولی الان کمتر شده و اینکه از دیروز احساس خفگی بهم دست میده
این موارد از عواقب همون مسمویت هستند یا کرونا؟! البته سرفه، تب یا لرز ندارم ولی گلوم چرکین شده و آب نمک قرقره می کنم و آموکسیسیلین مصرف میکنم
ممنونم از وقتی که برای بیماران میزارید

1 پـاسـخ

بازدید : 225 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران