۲۶
۵۴
خانــم

الرژی کودک 10 ماهه ؟

پسرم درابتدا دنیا امدنش پوستش بشدت اگزما داشت و همین طور رفلاکس در سه ماهگی رانتیدین برای رفلاکس استفاده می کرد
در چهار  ماهگی شربت کتوتیفن بخاطر سرفه هاش استفاده میکرد در چهار ماهگی در مدفوعش خون دیده شد که من مجبور شدم رژیم بگیرم
در 8 ماهگی رفلاکس بهتر شده بود که رانتیدین قطع کردم به توصیه پزشک و در 9 ماهگی شربت کتوتیفن قطع شد
در هفت ماهگی به علت خوردن زرده تخم بعد از دوساعت صورتش ورم شدید کرد و به شدت خارش پیدا کرد که شیر می خورد می پرید تو گلوش به توصیه پزشک ازمایش خون داد برای اینکه ببینیم حساسیت داره یا نه  ازمایشش خوب بود دکترش در ده ماهگی دوباره گفت تخم مرغ بدید که دادیم دوباره همون واکنش شدید تر نشون داد
در 9 ماهگی هم چون شیرم کم شده بود و سه ماه بود رشدش متوقف شده بود دکترش شیر خشک معمولی تجویز کرد صبح تا شب شیر خشک می خورد شب تا صبح شیر خودم و به توصیه پزشک شیر پاستوریزه تو فرنی و غذا و بیسکوییتش میدادم
که بعد از یک هفته به اندازه قوطی شیر خشک که خورد اسهال شدید که در روز 11 دفعه دفع داشت که به صورت اب اب بود به رنگ زرد فقط بعضی از روزها فقط دفع صبحش کمی سبز بود بدون تب و استفراغ
که بعد از چهار روز اسهال دکترش شیر خشک و قطع کرد شیر خشک ضد حساسیت پروتیین گاوی تجویز کرد  ولی اسهالش تا 13 روز ادامه داشت بعد قطع شد
زمانی که شیر خشک ضد حساسیت می خوره رفلاکسش دوباره برگشته و این هم بگویم که من دیگه رژیمم ( حذف پروتیین گاوی ) و از هشت ماهگی قطع کردم در ضمن یکماه قبل از اسهال من کره گاوی در داخل غذا همینطور و پنیر میدادم مشکلی نداشت و همین طور سرلاک شیر خشک گاوی داشت
می خواستم بدونم اسهالش به حساسیتش مربوط بوده یا نه  چون بعد اسهال دندون در اورد دوتا پشت سر هم وقتی دندونش در امد اسهال قطع شد
و اینکه ازمایشی که دادیم چقدر می تونه درست باشه  ؟
وزن پسرم 8600 قد 69

1 پـاسـخ

بازدید : 295 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران