۱6
۷۰
خانــم

حملات شدید پانیک ؟

سلام
ببخشید من از زمانی که یادم میاد دچار حملات استرسی میشدم وقتی بزرگ تر شدم بیش تر شد طوری که با یک چیز کوچیک شوخی و... حملات بهم دست میداد من تو گوگل علائم پانیک و خوندم و من تمامی علائم را داشتم الان خیلی اذیت میشم و پیش هیچ روان شناسی نرفتم باید چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید خیلی شدید شده

1 پـاسـخ

  • با سلام و احترام
    پوزش بابت تاخير در پاسخگوئي بخاطر کرونا

    بله علائم حملات پانيک بسيار ميتواند رنج و عذاب براي فرد ايجاد کند. نياز هست که به روانپزشک براي بررسي و درمان مراجعه کنيد.ميتونين براي آگاهي از جواب سوالتون که مقاله با عنوان " نکات کليدي در مورد حمله پانيک " را در قسمت "مقالات قديمي تر" سايتم مطالعه کنين.لينک مقاله:
    www.drnedafarzaneh.com

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 273 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران