درموردروماتولوژی ودرد مفاصل ؟

سلام من دختری 18ساله هستم سال‌ گذشته 21تیرماه98 گلو درد گرفتم و تب و لرز شدید در آزمایش اولیهcrp47بود در 26 تیر شد99
Wbc16300 بعد از بستری چند روزی تا 31 4 wbcشد16 وترخیص شدم در همین مدت esr118بودو الان 70 هست روند آزمایش‌ها را می‌گذارم از پارسال تا امسال12 بهمن را لطفا مشاهده کنید الان دومرتبه در 27 آذر مریض شدم داروهای پردنیزولون5 صبح دوتا 1ظهرو دوتا شب
فریرون هر8ساعت 1عددویتامینd هرهفته 1عدد
پنتومید 20
میناکلسی ََد
فکسوفتادین
وسوزن متوترکسات25ده تادیده 2تا زده
سینورا دوتا داده یکی زده
یکی یکشنبه 2اسفند که دوهفته اش سر می رسد باید بزنه
الان جدیدترین ازمایش
Crp93 هست
Wbc14هست
Esr1hrهفتادهست
Platelet count350هست
درد بدن دارد زانو سمت راست یکم آب آورده و درد مفصلی جابجا شونده از یک مفصل به مفصل دیگه دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 100 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژي در تهران