۸۰
آقــا

ضعف شدیدجسمانی ودرد شدید کتف وقفسه سینه وبی حالی مفرط وبی اشهایی ودرد مفاصل ؟

دوماپیش بعلت برخورد با درب حمام دچار ترک خوردن کتف شد وبعلت درد زیاد قادر به نشست وبرخاست نیست واز درد کتف وقفسه سینه وگاهی درد در پای راست قادر به حرکت نیست و درحال حاضر وضعیت جسمانی بسیار ضعیف وبی حال وخیلی کم اشتها وبسیار کم خواب شده واز نظر بیماریها فقط کلیه هایش دفع اوره بالا دارند وسابقه فشار خون دارد وبقیه اجزاع تا کنون مشکل نداشته است ولی متاسفانه بدلایل بالا وآنچه ما نمیدانیم ودر زمینه تخصص وعلم دکتر محترم میباشد که خواهشمندم چون در شهرستان هستیم راهنمایی بفرمایید وتشخیص جناب دکتر رابا توجه به خلاصه بیوگرافی بیمار خواستاریم با تشکر

بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران