۳۵
۶۸
خانــم

خیانت همسرم ؟

سلام آقای دکتربارها همسرم بهم خیانت کرده و آخرسر معذرت خواهی میکنه و گریه و هزار تا دلیل و برهان خسته شدم تحملم نمونده نمیخوام ادامه بدم‌ولی یه دختر11 ساله دارم همیشه به خودش خیلی میرسه زبونش میگه دوستت دارم ولی رفتاراش نه چکارکنم آقای دکترهرروز دعوا هست تو خونه دخترم خیلی ازاین وضعیت ناراحته...منم اصلا نمیتونم خیانت هاشو فراموش کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تخصصي روانشناسي -طرحواره درمانگر،درمانگر شناختي رفتاري،هيپنوتراپيست در کرمانشاه