پارگی شبکیه؟

بنام پروردگاری که اسمش دوا و ذکرش شفا است
با سلام و احترام خدمت شما
باستحضار می رسانم همسر اینجانب 36 ساله که در سن 32 سالگی بدون هیچ علامت یا نشانه ای متوجه کمی دید در چشم چپ شدند. پس از مراجعه به متخصص شبکیه و پس از چند سری عمل شبکیه ایشان(تزریق گاز و تزریق روغن) شبکیه در جای خود محکم شده ولی در بینایی چشم ایشان بهبودی حاصل نشد. اگر بخواهید به صورت دقیق بازه دید ایشان را توصیف کنم، ایشان در قسمت شمال غرب چشم موصوف خود بینایی جزئی دارند، یعنی برای دیدن اجسام مقابل خود می بایست سرخود به سمت مخالف یعنی جنوب شرق ببرند تا جسم مقابل خود را رویت کنند.
با توجه به اینکه پس از مراجعه به پزشک معالج و اظهارات ایشان مبنی بر اینکه عمل با موفقیت انجام شده و دید جزئی که وجود دارد، می توان امیدوار بود که دید ایشان باز می گردد؟ آیا شما میتوانید کمکی کنید؟ ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 225 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص شبکيه(ويتره و رتين) در تهران