پریود نامرتب و درد شدید قبل از پریودی و حینش دارم؟

دردم زیاد هست قبلنا فقط زمان پریودی درد داشتم ولی الان قبلشم شدید دارم الان نزدیک2هفتس درد دارم ولی پریود نمشم زیادم نامرتبه مثلا 2ماه یک بار گاهی تا3ماه هم افتاده بعدم که پریود میشم لخته خون زیاده و خون پررنگ
حالت تهوع و بی اشتها هم میشم تا 2روز اول هم خون راحت خارج نمیشه از بدنم حدود 3 4ساله این علایمو دارم ولی الان بدتر شده
و اینکه زمان پریودیم قرص نمتونم بخورم استفراغ میکنم یا باید شیاف استفاده کنم یا امپول بزنم

1 پـاسـخ

بازدید : 18 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران