عدم داشتن پریود منظم و قطعی طولانی مدت پریود یا بیش از حد پریود شدن؟

سلام و عرض ادب
من خانوم31 ساله که 10 ساله ازدواج کردم از ابتدا پریودم اصلا منظم نبود تا 7 سال پیش سالی 3 یا 4 بار بیشتر پریود نمیشدم چندین بار پیش دکتر منتظری دکتر نوذرنژاد رفتم 6ماهی هم 2 سال پیش پیش دکتر الهام پورعلی رفتم تا6 ماه پریودم منظم بود یک بار هم توسط خانم دکتر پور علی IUI شدم اما نتیجه نداد
حالا حوالی 1 سالی میشه که پریود میشم یا نمیشم رو دیگه نمیدونم چون بیشتر وقتها یعنی شاید 15 روز یا بیشتر در ماه خون خیلی قهوهای رنگی که بوی آهن زنگ زده میده و خیلی لخته یا مثل نخ هستش رو مشاهده میکنم
هر وقت ادار میکنم همراه با ادار یکم خون به رنگ روشن میاد اما در کل تو این شرایطم
تصمیم قطعی برا بارداری دارم
نمیدونم با این اوضاع و شرایط میتونم طبیعی باردار شم یا نه
اگر نه IUI و IVF چقدر میتونن نتیجه بخش باشن?
اضافه وزن دارم و احساسم اینه که خیلی سرد مزاجم
4 سال پیش قرص تیرویید مصرف میکردم ولی با نظر پزشک کلا قطع کردم
داِِئما حال خستگی و کوفتگی و پریشونی دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 108 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازائي در تهران