درباره ازدواج موفق؟

آیا ازدواج با دختر پولدار عاقبتش طلاق است؟ اگر کسی با دختر پولدار ازدواج کند و خرج زندگی و خانه و ماشین به عهده زن باشد و مرد هیچ کاری نکند و در خانه بیکار بنشیند عاقبتش حتماً طلاق است و اگر عاقبتش طلاق نباشد مرد هیچ لذتی از این زندگی نمی‌برد؟ آیا از این جور موارد که خرج همه چیز بر عهده زن باشد و ازدواجشان موفق هم باشد وجود دارد؟

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص متخصص روان درماني فردي و روانکاوي ؛ زوج درماني ؛ شخصيت شناسي ؛ سکستراپي ؛ هيپنوتراپي ؛ توسعه فردي و کوچينگ مهارتهاي تحصيلي شغلي و روابط اجتماعي در تهران