با تشکر و پیرو سئوال های قبلی؟

سلام و تشکر
تصور میکنم بیشتر از درون منشا گرفته باشند.
در محل زندگی نور کافی خورشید هست. چه میزان در روز باید زیر نور خورشید بود تا کافی باشد از جهت هورمون سروتونین؟
سطح سروتونین در خون را میشه با آزمایش خون سنجید؟
درمان کمبود سروتونین چه آزمایش هایی مناسبند تا تعیین بشود؟
جذب سروتونین از طریق داروها بهتر هست؟
یعنی از بهترین گزینه ها داروها هستند که می تونن سطح سروتونین را به طور مناسب، کافی و سرعت افزایش بدهند؟

ممنون🙏🌹

1 پـاسـخ

  • بله با کمک آزمايش ميشه ميزان اين هورمون رو تعيين کرد. اگر از نور کافي برخوردار هستيد( نور پاييز کم هست به خاطر همين نوعي از افسردگي داريم که به افسردگي فصلي معروف هست و در افراد حساس خودش رو نشون ميده) امکان داره کمبودش به خاطر کمبود تريپتوفان باشه که پيش ساز اين هورمون هست. ضمن اينکه تنها دليل بي حالي کمبود اين هورمون نيست ممکنه ناشي از هورمونها يا مواد معدني ديگه هم باشه. توصيه مي کنم در گام اول چکاب کامل شامل سنجش هورمونها رو انجام بديد. اگر مشکل هورموني باشه با کمک يک متخصص داخلي يا غدد و با دارو قابل حل هست. اگر مساله جسمي پيدا نشد لازمه تا شرح حال مفصلي ازتون گرفته بشه. بهرحال مساله شما مي تونه علتهاي متعددي داشته باشه که يکي يکي بايد بررسي بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 22 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره مدرسه در تهران