با تشکر و‌پیرو سئوال فبلی ؟

ببخشید خانم دکتر عزیز و ارجمند
چطور بعد از گذشت چقدر زمان ازش دلجویی کنم؟
با کادو و پیام عذرخواهی؟

پیام روی کاغذ؟ یا اینترنتی؟ یا حضوری؟ این پیام چطوره؟

دلم جز مهر مه رویان طریقی،برنمیگیرد/که نقشی درخیال ما ازاین خو شترنمیگیرد....
دوست عزیز ومهرو ؛ بنده از اینکه موجب آزردگی شماشدم بسیار غمگینم تو که مهرویی ومهربان واهل طریق لطفا شرمندگی وعذرخواهیم بپذیر.
پشیمانم که نسنجیده صحبت کردم .🌹

ببخشید چون جمعه میبینمش
یعنی تا جمعه که میشه پنج روز؟
ایشون خانم هستند 45 سال
و شرایط زندگی سختی رو سپری مرده و می‌کنند بسیار مستقل ، با احساس اما رک و البته مودب هستند و ما دو ساله صمیمی شدیم به گردنم خیلی حق دارن
حتی با هم همسفر هم بودیم و من هیچ چیزی جز مهربونی و محبت و احترام ازش به یاد ندارم

بیماری مزمن پوستی و روماتیسم مفصلی هم دارند
احساس گناه میکنم زیاد و قدر نشناسی خودم اذیتم میکنه

1 پـاسـخ

بازدید : 25 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مشاوره در تهران