درمان قطعی و صحیح پانیک؟

با سلام.وباتشکرازپزشکان عزیز.      ایا حملات هراس با دارو کاملا درمان میشود.اگرمیشود.اثربخشی دارو از کدام روزاستفاد شروع میشود.بنده کلورمپرامین 10.روزی دو عدد استفاده میکنم

5 پـاسـخ

  • با سلام، خوشبختانه پانيک اختلالي است که به خوبي به درمان پاسخ مي دهد، البته که درمان آن ترکيبي از دارو+مداخلات روانشناختي است. اما اگر دارو هم به درستي تجويز شود تا حد بسيار زيادي به بيمار کمک خواهد شد، معمولا تاثير داروها از هفته 2الي 3 به بعد رفته رفته شروع ميشود، بيشترين نتيجه گيري در ماههاي يک تا سه گرفته ميشود.داروهاي بهتر و جديدتر از کلومي پرامين نيز در حال حاضر در بازار موجود است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام. بله ، پانيک قابل درمان هست.درمان با دوز کافي دارو و به مدت زمان لازم در کنار رواندرماني سبب بهبودي ميشود
    نوع انتخاب دارو( اينکه چه دارويي براي شما مناسب است) و مدت زمان لازم براي مصرف آن، فاکتورهايي هستند که توسط روانپزشکي که به او مراجعه نموديد ، مشخص مي شود. و در هر فرد ممکن است متفاوت باشد
    لازم است مجددا متدکر شوم درمان دارويي تنها بايد توسط روانپزشک انجام شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام درمان بيماريهاي اعصاب مشتمل بر درمان دارويي و غير دارويي است
    در حملات هول يا هراس يا پانيک هم درمان بر اساس دارو و غير دارو است که شامل اموزش بيماري و رواندرماني مي باشد
    درمان دارويي هم مي توان از رده SSRI يا TCA استفاده کرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • حملاتد هراس با دارو قابل درمان هست. از کلوميپرامين داروهاي مناسب تري نيز وجود دارند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند
    ....

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 590 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران