درد مداوم چندین مفاصل ؟

با سلام و خسته نباشید
آقای دکتر بنده از حدود 5سال پیش دچار درد دائم ماهانه در مفاصل مچ دست، آرنج دست، مچ پا ، سطح پا ، ناحیه انتهایی کمر ، انگشتان دست ، گردن میباشم .
به طوری دوماه پیش به علت التهاب شدید آرنج دست و با crp 80در بیمارستان بستری و تحت عمل جراحی قرار گرفتم .
ابتدا پیش دکتر مراجعه کردم که ایشان تشخیص روماتیسم و ارتریت گذاشتن ، ولی درمان موثر نبود و دایم بیماری ادامه داشت تا اینکه دکتر را عوض کردم ، با انجام ازمایش ها مختلف و اوریک اسید 12.5ایشان تشخیص نقرس پلی آرتیکولار گذاشتن
شما اطلاعاتی درمورد این بیماری دارید؟!

1 پـاسـخ

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روماتولوژيست در تهران