درد گردن؟

سلام وقت بخیر
خدمتتون عارضم که من یه دختر 18 ساله هستم که وقتایی که سرمو بیشتر از 20 دقیقه بصورت مداوم پایین نگه میدارم گردن درد فوووق العاده شدیدی میگیرم برای مثال سر جلسات امتحان همیشه این مشکلو دارم و انقدر شدیده که امونم و میبره و امتحانم و خراب میکنم
امروز صبحم به مدت 3 ساعت سر جلسه امتحان بودم، و از همون صبح تا الان که ساعت هشت شبه گردن من گرفته و به شدت درد میکنه
از طرفیم چون من نوجوان محسوب میشم متاسفانه وقتی عنوانش میکنم خانواده خیلی جدی نمیگیرن
حالا میخواستم بدونم چیکار میتونم بکنم که این درد از بین بره و اصلا علتش چیه؟چون بقیه دوستانم این مشکلات و ندارن...

9 پـاسـخ

  • با سلام و عرض ادب خدمت شما بيمار محترم
    به احتمال زياد عضلات ناحيه گردن شما به واسطه پوزيشن طولاني مدتي که به خودتون گرفتيد ، دچار کشيدگي شدن و دردناک شدن.
    ماساژ ، کيسه آب گرم و جکوزي خيلي ميتونه کمک کننده باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام.احتمالا گرفتگي عضلات تراپز و يا استرنو کليدو مستوئيد ميتونه باعث سردردتون باشه.بستگي به محل درد داره.و علتش ميتونه کرانيوم و يا وضعيت مهره هاي گردن باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام.احتمالا گرفتگي عضلات تراپز و يا استرنو کليدو مستوئيد ميتونه باعث سردردتون باشه.بستگي به محل درد داره.و علتش ميتونه کرانيوم و يا وضعيت مهره هاي گردن باشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام و عرض ادب.
    احتياط کنيد چون درگيريهاي گردن از جمله بيرون زدگي ديسک در اثر قرار گرفتن گردن در وضعيتهاي ناصحيح و تکرار و استمرار اين وضعيت اتفاق ميفته.
    کاري که بايد انجام بديد اينکه وضعيت نشستن اصلاح بشه و دوم اينکه حتما روي تقويت عضلات گردن کار کنيد.فايل ورزشي اگر خواستيد در اينستا پيام بديد براتون ميفرستم.
    Abbasi_physiotherapy

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 345 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران