۳۴
۸۵
خانــم

اضطراب و نگرانی؟

سلام .آقای دکتر ...من ده ماه هستش که قرص دپاکین 500وسرترالین 50 مصرف میکنم طبق نظر دکتر اعصاب وروان .
من احساس ترس وافکار منفی بهم دست میده وازخودم خارج میشم ودر زمان حال نیستم ومیخوام از موقعیتی که هستم فرار کنم .بیقرار میشم ونمیتونم کارهام‌رو درست انجام بدم یا مثل همیشه که توی اتاقم مینشستم بشینم ..از حمام ترس داشتم واحساس خفگی بهم دست میده ..یک هفته این طور بودم وسیع میکردم خودم رو آروم کنم ولی یک شب که از حمام اومدم بیرون دوباره یه فکر به سرم اومد وترسیدم وکنترلم از دست دادم نرفتم تو حیاط بعد دوباره اومدم رو تخت ولی تا صبح نتونستم بخوابم وبدنم شروع به لرزش کرد حتی فک یکم بهم حس کردم چسبید .خوشبختانه الان خوبم ولی دو هفته اول که دارو مصرف میکردم فقط خواب بودم وزندگی برام معنا نداشت .واشتها به غذا نداشتم .نیک ترس ودلهره در قلبم بود ...بار اول نواز مغز دادم گفت خوب نیست .بار دوم ن ار مغز دادم گفت خوبه .بار سوم که یک هفته پیش بود گفت اضطراب و میگرن نشون میده
آقای دکتر من دختر مجرد هستم ..واین دارو هایی که استفاده میکنم به کبد ضرر میرسونن واینکه در آینده اگه بخوام ازدواج کنم میگن برای بارداری خیلی خطرناک ...میخوام دکترم رو عوض کنم ومشاوره یک دکتر دیگر رو هم ببرم ..لطفا کمکم کنید ..ممنون

بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران