۲۳
۶۸
آقــا

عصب عضله دست؟

سلام آغای دکتر .من یک سال پیش رو دستم فشار اومد از ناحیه آرنج دستم گرفتگی شدیدی پیدا کرد وماهیچه.عضله دست راستم از آرنج به بالا ضعیف وکوچیک شده و سه ناخن دست راستم درست کار نمیکونه .وقتی فشار رو دستم میاد از ناحیه آرنج دست قفل میشه مثل قبلا تند تند نمیتونم کار کنم تازه این اواخر دست چپم یه بار از آرنج دست قفل شد و فک میکنم به هردو دستم اثر گذاشته .شما راهنمایم کنید چی کار کنم .شما فکر میکنید چی میتونه باشه آیا خوب میشم لطفا راهنمایم کنید .

1 پـاسـخ

بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله در تهران