۵۴
۱۱۴
آقــا

استفاده از مکمل های ورزشی؟

میخواستم برند مکمل خوب ورزشی برلی کاهش وزن و عضله سازی و جلوگیری از لرزش و ضعف در تمرین ها رو معرفی بفرمایید
وزن بنده 114 و قدم 180 هستش و 54 سال سن دارم
ورزش بدنسازی انحام میدم و هوازی هفته ایی یکبار هم فوتبال سالنی
ممنون میشم برای استفاده از مکمل ها راهنمایی بفرمایید و از کجا تهیه کنم

1 پـاسـخ

  • سلام روزتون بخير باشه سال نو مبارک🙏 براي دريافت مکمل و اينکه چه مکملي مناسبتون هستش حتما بايد مشاوره بشين با توجه به شرايط و اهداف تمريني تون. و حتما راهنماييتون ميکنيم که از جاي مطمئن مکمل اصل رو با قيمت مناسب تهيه کنيد. در خدمتتون هستيم و خوشحال ميشيم ببينيمتون و در کنار هم به هدف تون تو سال جديد برسين. لطفا براي دريافت مشاوره به صورت حضوري يا غيرحضوري با شماره زير هماهنگ کنيد. 22117004

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 6 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه ورزشي در تهران