گذاشتن دندان مصنوعی؟

سلام وعرض ادب.. پدرم جراحی مری داشته.. ونزدیک ب دوماه سوپ میخوره.. دکتر جراحش گفته تا دندون مصنوعی نزاره .. من دستور غذایی نمیدم.... پدرم خسته شده از سوپ خوردن.. کلی وزن از دست داده... الان میخاییم اول شش دندون باقی مونده رو بکشه... بعد دندون مصنوعی بزاره... ممنون میشم راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

  • با ارزوي صحت و سلامت براي شما و خانواده محترم
    دندان مصنوعي عملا کمکي به جويدن نمي کنه چون نيروي زيادي نمي تونه وارد کنه و از طرفي گير مناسبي نداره و تکلم رو با مشکل مواجه ميکنه.
    بهترين درمان براي ايشون تا بتونن به رژيم غذايي مناسب برسن خارج کردن دندون هاي باقي مونده و استفاده از ايمپلنت به عنوان پايه است.
    ميشه براي فک پايين از 2 يا 4 ايمپلنت و براي فک بالا از 4 ايمپلنت استفاده کرد و تمام دندونها رو بر پايه ايمپلنت ها ساخت. با اينکار اولا از تحليل فک و لثه جلوگيري ميشه ثانيا رژيم غذايي به حالت طبيعي بر ميگرده ثالثا زيبايي و اعتماد به نفس و قدرت تکلم به صورت چشمگيري افزايش پيدا ميکنه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 217 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کاشت دندان (ايمپلنت) در تهران