سنگ شکن؟

باسلام و وقت بخیر
بنده حدود سه هفته پیش در بیمارستان عرفان نیایش بستری شده و دوبار توسط شما ویزیت شدم. علت بستری عفونت شدید مجاری ادراری و سنگ کلیه بود. سنگی که در اسکن شکم و لگن، مشخص شد اندازه آن 17 میلیمتر است. فرمودید بعد از ترخیص دو هفته استراحت کنم و بعد خدمت برسم.
همچنین فرمودید که گرچه با این اندازه، سنگ شکن بعید بنظر می رسد اما در وهله اول سنگ شکن را امتحان می کنید. خواستم بپرسم شما کدام کلینیک را برای انجام سنگ شکن توصیه می کنید؟ و اینکه اگر سنگ شکن جواب نداد، عمل pcnl را توصیه می کنید یا جراحی از طریق مجاری ادراری؟؟؟ اگر نیاز به جراحی از طریق مجاری ادراری باشد، با توجه به اینکه مجرد هستم، مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟ و آخرین سوال اینکه آیا خودتان جراحی را انجام می دهید؟؟؟
متشکرم

بازدید : 80 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران