۴۹
۷۵
آقــا

درد بیضه دارم و سنگ کلیه؟

سلام من 49 سالمه سونوگرافی و عکس رفتم یک سنگ 20 میلی در کلیه راست دارم دکتر اولی گفت بیا بشکنیمرفتم پیش یه دکتر دیگه اونم گفت این سنگ رو اینجوری بشکنن شاید بیاد جلو مجرای ادرار رو بگیره اول باید یه لوله از مجاری بزارم بره توکلیه بعد بیایی سنگ رو بشکنیم می خاستم نظر شما را بدونم که کدوم یکی بهتره و آیا با عمل جراحی نمیشه سنگ رو درآورد؟ کدام بهتره سنگ شکنی یا عمل جراحی؟

1 پـاسـخ

بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران