بیماری تحلیل لثه؟

سلام چند وقته مشکل تحلیل لثه دارم خواستم بدونم راه درمانی داره؟ممنون میشم

1 پـاسـخ

  • عرض سلام. بله براي درمان تحليل لثه بايد علت رو پيدا کرد و‌سپس به درمان پرداخت. اکثر تحليل هاي لثه اي در شرايطي که خونريزي‌ ار لثه ها وجود نداشته باشه به علت روش ناصحيح مسواک زدن هست. که با ياد گرفتن روش درست مسواک زدن عامل تحليل حذف ميشه و سپس‌ براي جبران تحليل لثه جراحي پيوند لثه وجود داره که به تناسب نوع تحليل لثه از روش هاي مختلف پيوند لثه استفاده ميشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 284 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح لثه در تهران