دربارە گلو درد؟

سلام دکتر خستە نباشید
من تقریبا یە ماه پیش یە سرماخوردگی گرفتم کە خودم بعد یە هفتە خوب شدم یە هفتە بعد سرماخوردگی یە گلودرد شدید گرفتم رفتم پیش دکتر ولی کاملا خوب نشدم یە هفتە بعد اونم دوبارە یە گلودرد شدید گرفتم کە خودم خوب شدم
الانم دیروز از وایتکس استفادە کردم دوبارە گلوم درد میکنە مثل اینکە یە چیزی تو گلوم باشە سوالم اینە کە یە مدت خوبم یە مدتم دوبارە گلودرد میگیرم
بە نظر شما جای نگرانی هست یانە؟؟
ممنون با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    نگران نباشيد، در منزل بمانيد نکات بهداشتي رو رعايت کنيد استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد و با من در تماس باشيد. علايم کرونا نداريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران