مشکل لک بینی بعد از تخمک گذاری؟

سلام وقت بخیر
من روز 17 ام دوره بعد از نزدیکی دچار لک بینی شدم و این روند چند روزی ادامه داشت البته بعد از زمان تخمک گذاریم هم دو روزی ترشحات بدون بو و زرد رنگ داشتم لک بینی همچنان که 5 روز به پریودیم مونده ادامه دارد البته این اتفاق سه ماه قبل تر هم پیش اومده بود که رفتم پیش متخصص زنان معاینه کردن و گفتن نه زخمی داری و نه عفونتی ولی این ماه دوباره تکرار شد خواستم ببینم مشکل خاصی دارم یا نه
البته این رو هم بگم که من یکسالی هست که واسه بارداری اقدام می کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران