تخمک گذاری در سیکل ۲۵ روزه؟

عرض سلام و احترام خدمت دکتر عزیز
جهت جنسیت پسر ،رژیم تغذیه گرفتیم و باتوجه به تاریخ پریودی طی چند ماه (23خرداد،18تیر،13مرداد،14شهریور،10مهر)از کیت تخمک گذاری استفاده کردم.
باتوجه به تاریخ ها ،سیکل پریودی من 25روزه ست؟اگر 25روزه ست باید 11پریودی تخمک گذاری صورت بگیره ولی همانطورکه در عکس ارسالی ملاحظه میکنید 14پریودی کیت مثبت شد ،شب بعدش اقدام کردیم .
جسارتا،اینکه 14مثبت شد در سیکل25روزه ،درست اقدام شده یا اینکه این روال طبیعی ست و باید همون 11یا12اقدام می‌شد بااینکه کیت نشون نداد.
ممنون ازشما.

1 پـاسـخ

بازدید : 445 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران