ادامه وضعیت قبلی ام؟

اقای دكتر سلام من همانی بودم كه گلو درد شدید داشتم و كمی سرفه و احساس سنگینی در گلو قفسه سینه گفتید 48 ساعت بعد وضعیت را اطلاع دهم با مصرف دارو های گیاعی و كلداكس گلو دردم خیلی بهتر شده مقدار كمی سرفه میكنم هنوز اونم برای صاف شدن سینم و گلوم هست چون مخاط پشت حلق دارم آیا لازم است سیتی اسكن ریه شوم؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    خيلي عالي، بهتر شديد به نظر من نياز به سي تي نداريد. در منزل ماندن خيلي بهتر است. باز هم سوالي بود رد خدمتم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 158 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران