آسم خفیف؟

سلام روز بخیر ، بنده از ترس کرونا یه مدت بشدت وایتکس استفاده کردم الان بشدت ریه هام اذیت هستن حس بویاییم خیلی زیاد شده طوری که با بوی شامپو و صابون هم اذیت میشم ، چند بار هم مراجعه کردم دکتر یا گفتن آلرژیه یا آسم خفیف ولی داروهایی که دادن رو مصرف کردم ولی باز بی فایده بود
در حالی که توی اطرافیان کسایی هستن که آسم دارن ولی به هیچ بو و اسانسی حساسیت ندارن

1 پـاسـخ

  • با سلام متاسفانه ريه و سيستم تنفسي شما به شدت حساس شده است. لازم است تا علاوه بر مصرف دارو به شدت از مواد شوينده و سفيد کننده پرهيز کنيد. مراجعه به پزشک متخصص ريه را توصيه مي‌کنم. مطالعه مطلب زير در اين خصوص مفيد است. https://drnafas.com/%d8%a7%d8%ab%d8%b1%d8%a7%d8%aa-%d8%b4%d9%88%db%8c%d9%86%d8%af%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7-%d9%88-%d8%b3%d9%81%db%8c%d8%af%da%a9%d9%86%d9%86%d8%af%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7-%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af/

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه در تهران