مشکلات پارانوئیدی؟

سلام علیکم؛ برادری 36ساله دارم که صداهای غیر واقعی می‌شنوه و بلندبلند صحبت‌میکنه باخودش؛ یه‌سری توهمات عجیب‌و غریب داره، مثلا اینکه خودش همه‌کاره‌‌ی دنیاست و...
گاهی اظهار میکنه که تهمت‌هایی بهش‌میزنن و بلند بلند انکارشون میکنه؛ از خونه فراری‌یه، چون شبا می‌ترسه ازخونه و میگه که اذیتش میکنن؛ تو ماشین میخوابه شب‌رو.
گاهی از ما میخواد که کلمه یا عبارت یا جمله‌ای رو بلند بگیم که اونا بشنون.
به‌خاطر این‌مسائلی که داره سرکار هم نمیره و مجرد هست؛ بارها ازش خواستیم که پیش دکتر ببریمش ولی موفق نشدیم.
به‌نظر شما چه‌کاری می‌تونیم براش انجام‌بدیم؟؟
ممنون از پاسخگویی‌تون
و اینکه اگه زمانی راضی بشه که پیش متخصص‌بیاد، بدون نوبت میشه آوردش مطب‌شما؟؟
سپاس

5 پـاسـخ

  • سلام ايشان قطعن نيازمند ويزيت و درمان متخصص اعصاب وروان هستند . شايد بهتر ياشد جلسه اول ويزيت ايشان تلفني يا ويديويي باشد و متخصص ايشان را متقاعد به مراجعه کنند و اگر باز هم متقاعد نشد شما را براي روند بستري راهنمايي کنند. بهرحال اين حالات خودبخود خوب نشده و روز به روز بدتر ميشود و به مغز آسيب ميزند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام عزيزم. علايمي که ذکر کرديد حتما نياز به درمان دارد و در صورت عدم درمان يا تاخير در درمان وضعيت پيچيده تر خواهد شد. به نظر بهترين راه درمان بستري در بيمارستان هست تا ابتدا اقداماتي براشون انجام بشود تا به بيماري خود بينش پيدا کند و جهت ادامه درمان و مصرف دارو همکاري کند ولي با اينحال اگر همکاري جهت حضور در مطب نداشت و مقاومت ميکرد ميتوانيد خود شما جهت مشاوره به مطب مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام عزيزم. علايمي که ذکر کرديد حتما نياز به درمان دارد و در صورت عدم درمان يا تاخير در درمان وضعيت پيچيده تر خواهد شد. به نظر بهترين راه درمان بستري در بيمارستان هست تا ابتدا اقداماتي براشون انجام بشود تا به بيماري خود بينش پيدا کند و جهت ادامه درمان و مصرف دارو همکاري کند ولي با اينحال اگر همکاري جهت حضور در مطب نداشت و مقاومت ميکرد ميتوانيد خود شما جهت مشاوره به مطب مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره حتما حضوري تشريف بياريد
    با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 229 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران