علت تعریق شبانه و ارتباط آن با دمای پایین بدن؟

با سلام و عرض خسته نباشید
همسر بنده در کارخانه لبنیات مشغول به کار هستند
در یک هفته اخیر هر روز با دستگاه لیزری تب سنج دمای بدن ایشان را چک میکنند متغیر یین 27 تا 32 بوده است.
مطالبی راجع به دمای پایین بدن خوانده ام که مرا کمی نگران میکند هرچند که با این دمای پایین هیچ یک از علایم مربوط به سرمازدگی بی حالی و غیره را ندارد.
در ضمن محیط کار ایشان دمای سردی دارد و اکثر مواقع با آب سرکار و دارند و معمولا کفش هایشان و گاهی لباسشان خیس است.
اما موضوع نگران کننده بیشتر برای من این است که الان سه شب متوالیست هنگام خواب احساس گرمای شدید میکند به طوری که تا ضبح پیشانی ایشان خیس از عرق میشود در صورتیکه در طی روز بسیار نرمال هستند.
با این تفاسیر به نظر شما علت چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر از پاسخگویی شما

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکلي ندارند. دماي پايين بدن در افراد نرمال مشکل خاصي نيست در ضمن دقت اين دستگاههاي تب سنج هم ممکنه دقيق نباشه. نگران نباشيد اگر تغيير در علايم ايشان ايحاد شد من را در جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 147 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران